2013. február 14., csütörtök

Bevezetés a 17 napos diétába



A könyv (Dr. Mike Moreno - 17 napos diéta) olvasása során folyamatosan bevezetlek titeket a diéta lényegébe. Olyan lesz, mintha ti is olvastátok volna. Nem szupi? :) 

Ezt a diétát úgy állították össze, hogy azonnali eredményeket produkáljon. Nem azzal, hogy halálra éheztetjük magunkat, hanem azáltal, hogy az étkezések és a testmozgás kényes egyensúlyát megtalálva úgy állítja be a szervezet metabolizmusát, hogy éjjel-nappal égessük a zsírt. Minden 17 napos kör végén megváltoztatjuk a bevitt kalória mennyiségét és a fogyasztható ételek listáját. Akármennyire is szeretnénk, ennek a diétának a sikere sem a csodán múlik ám. A diéta során csökkentenünk kell a zsír-, a cukor- és a sóbevitelt, és meg kell emelnünk a hátsónkat.

A 17 napos diéta gyors és egyszerű áttekintése:
  • 1. szakasz: Gyorsítás (17 nap) Cél: Az emésztőrendszer formába hozásával elősegíteni a gyors fogyást. A ciklus alatt megtisztítjuk a vért a cukortól, elősegítve ezzel a zsírégetést és hátráltatva a zsír elraktározását.
  • 2. szakasz: Aktiválás (17 nap) Cél: Az anyagcsere átalakítása. Hol csökkentjük, hol növeljük a bevitt kalória mennyiségét. Ezzel stimuláljuk a zsírégetést és megakadályozzuk, hogy a testünk hozzászokjon a diétához.
  • 3. szakasz: Célegyenes (17 nap) Cél: Megfelelő étkezési szokások kialakítása
  • 4. szakasz: Megérkezés (17 nap) Cél: Tartani a súlyunkat egy olyan étkezési program segítségével, amely hétvégén megengedi, hogy bármit együnk, hétköznapokra viszont egészséges étkezéseket ír elő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése