2013. április 12., péntek

Cikk az erősebbik nemnek




FEL AKAROD PÖRGETNI A SZEXUÁLIS ÉLETEDET? REMEK, AKKOR TÖRÖLD A HÚST, HALAT ÉS A TEJTERMÉKEKET AZ ÉTLAPODBÓL. A PETA SZERINT VERHETETLEN LESZEL AZ ÁGYBAN, HOGY HA VEGA LESZEL!
 
Azt talán már mindannyian tudjátok, hogy a gyorskajától szívbajaitok lesznek. A pasik nagyon könnyedén elfelejtik, hogy a szívproblémák nem csak a szívet érintik, hanem azt is befolyásolják, hogy milyen gyorsan áramlik a vér más testrészeidbe, igen, még oda lentre is, magyarázza Lindsay Rajt, a PETA Állatvédő szervezet egyik vezetője. Ha azonban a megfelelő étrendet követed, könnyedén megmentheted az érrendszeredet a leépüléstől.
Nem, ez nem azt jelenti, hogy totálisan vegetáriánus életmódot kell folytatnod, főleg, mivel nagyon sok tanulmány tagadja, hogy a telített zsíroknak közel lenne a szívrohamhoz. Pár dolgot azonban mindenképpen érdemes ellesned a vegetáriánusoktól, már ha a táplálkozásról beszélünk.
ZABPEHELY ÉS A TÖBBI TELJES KIŐRLÉSŰ GABONAFÉLE
A reggeli zabpehely adagod, nem csak a tesztoszteron szintet emeli meg a véráramodban, hanem fel is pörget. A tudomány szerint a zab ugyanis tele van L-argininnel, ami egy véredények feszességét csökkentő aminosav. Ez az anyag segít a merevedési zavarok leküzdésében, valamint segít a pénisz körüli véredények izmainak az ellazulásban. Amikor megnő a szervezetedben az aránya, a véráramlás is felgyorsul, ezáltal könnyebben megtarthatod az erekciódat!
SPENÓT ÉS TÖBBI ZÖLDLEVELES
Hogy ne kelljen félúton abbahagynod az akciót, tankolj fel Popeye kedvenc eledelével, hiszen köztudottan tele van magnéziummal és vassal, amik segítenek kitágítani a véredényeket. Másik indok, hogy a spenót a férfiasságodra is jó hatással van, hiszen csökkenti a homocisztein szintet a véredben, ami a szív és érrendszeri betegségek egyik gyakori okozója. A többi zöldleveles növény, amiből nyugodt szívvel fogyaszthatsz: brokkoli, kelbimbó, kínai kel.
GRAPEFRUIT, NARANCS ÉS BARACK
Ha a szexuális egészségről van szó, akkor a C-vitamin a te legjobb barátod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése